Aktualne novice

Skupina GEN-I je ena izmed najhitreje rastočih in inovativnih na evropskem energetskem trgu

Poslovne uspehe in inovativnost ter številne domače in tuje nagrade Skupine GEN-I so opazili tudi slovenski mediji. Na TV Koper so v oddaji ''Vesolje je…raziskovanje: Energetska revolucija'' pripravili poglobljen prispevek o trenutnem dogajanju na področju energetike v Evropski uniji ter njenih prizadevanjih za energetsko varnost državljanov, zanesljivost in trajnost preskrbe z energenti.
> Preberi več
Skupina GEN-I je ena izmed najhitreje rastočih in inovativnih na evropskem energetskem trgu

Ostale novice

GEN-I Sonce s podaljšanimi garancijami in še višjo kakovostjo

V GEN-I Sonce se zavedamo, da je investicija v samooskrbo z električno energijo dolgoročna naložba, zato je sončna elektrarna GEN-I Sonce zgrajena iz najboljših komponent vrhunskih proizvajalcev in s še daljšimi garancijami, ki vam bodo omogočale nemoteno proizvodnjo električne energije 30 let in več.
> Preberi več

Že 500 naših odjemalcev je energetsko neodvisnih

V Sloveniji smo zgradili 500 domačih sončnih elektrarn na strehah hiš naših odjemalcev. S celovito storitvijo na ključ, dolgoročnimi garancijami in ugodnim financiranjem smo jim omogočili energetsko samostojnost. Z vrhunsko kakovostjo sestavih delov, strokovno montažo in rednim vzdrževanjem smo zagotovili življenjsko dobo sončne elektrarne 30 in več let.
> Preberi več

Družina Janc bo z lastno sončno elektrarno na leto prihranila več kot 1.000 evrov

Družina Janc iz Spodnjih Dupelj se je odločila, da izgradnjo domače sončne elektrarno zaupa strokovnjakom GEN-I Sonca. Sončna lega hiše, njihova skrb za okolje in vrhunska ponudba projekta na ključ, v katerem je vključeno vse: od ureditve dokumentacije, hitre montaže, vrhunske kakovosti sestavnih delov do dolgoročnih garancij, je družino prepričala, da je čas za elektro samooskrbo.
> Preberi več