GEN-I financiranje, prilagojeno vam

Za čim širšo dostopnost sončnih elektrarn za samooskrbo z električno energijo smo v GEN-I Sonce že pred leti izdali inovativen finančni instrument, imenovan zelena obveznica. Z njim vam nudimo ugodne pogoje obročnega odplačevanja vaše naložbe.  

Z nami si zagotovite: 

  • odplačevanje na 7 let – brez obresti 
  • kreditiranje na 15 let – z ugodno obrestno mero 
  • takojšnje upoštevanje subvencije EKO sklada 
  • prihranek časa, ker vse za vas uredimo na enem mestu 
  • brezskrbnost, ker ostajamo z vami tudi po končani izgradnji 

 

 7-letno brezobrestno odplačevanje

Si želite čim prej postati samooskrbni z električno energijo, naložbo v sončno elektrarno pa bi raje odplačali z več mesečnimi obroki? Z našim 7-letnim brezobrestnim financiranjem si lahko strošek razporedite na 84 mesecev, za to pa vam ne bomo zaračunali nobenih obresti. Še več, v ceni vam bomo upoštevali tudi vzdrževanje naprave.

 

 15-letno potrošniško kreditiranje

Vse oblike obročnega odplačevanja sončne elektrarne GEN-I Sonce uredite neposredno z nami, zato vam tudi ob odločitvi za še daljše odplačevanje ni treba posebej na vašo banko. Tako kot 7-letno brezobrestno odplačevanje vam tudi 15-letno potrošniško kreditiranje z ugodno nespremenljivo obrestno mero lahko odobrimo mi.  

Z do 75-odstotnim prihrankom na računih za elektriko lahko odplačujete naložbo.  

Pri izbiri dolgoročnejšega kredita je lahko vaš mesečni obrok za sončno elektrarno zelo podoben ali celo enak višini trenutnega računa za elektriko. To pomeni, da lahko z enakim stroškom, kot ga imate zdaj za elektriko iz omrežja, postanete samooskrbni in neodvisni od cen elektrike na trgu. Po odplačilu sončne elektrarne pa boste 75-odstotne prihranke za elektriko lahko namenili novim naložbam. 

ŽELIM INFORMATIVNI IZRAČUN

 

 Nepovratna sredstva Eko sklada vam upoštevamo takoj

Za naložbo v domačo sončno elektrarno lahko pridobite nepovratno finančno spodbudo Eko sklada. Zanjo je treba izpolniti vlogo, počakati na njeno odobritev, nato pa še na izplačilo sredstev. Ta Sklad izplačuje predvidoma v šestdesetih dneh po prejemu in preveritvi vseh zahtevanih dokazil o zaključku naložbe. 

Ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce pa vam na predvideno finančno spodbudo Eko sklada ni treba čakati niti do zaključka izgradnje naprave. Celoten znesek le-te vam takoj upoštevamo v ponudbenem znesku, kar pomeni, da so vaši mesečni obroki za odplačilo elektrarne takoj znižani za vrednost nepovratnih sredstev. 

 

 Ekonomska računica podprta z zaupanjem

V GEN-I smo bili prvi, ki smo svojim odjemalcem poleg dobave elektrike iz omrežja ponudili tudi možnost samooskrbe z električno energijo. Danes na leto postavimo že več kot 800 sončnih elektrarn, s čimer smo največji ponudnik te storitve pri nas, naše sončne elektrarne pa z elektriko oskrbujejo hiše v več kot 90 odstotkih slovenskih občin. 

Sončna elektrarna vam bo praviloma služila tri desetletja in vam prav toliko časa zagotavljala prihranke pri stroških za elektriko. Izberite za njeno izgradnjo strokovnega svetovalca in izvajalca z izkušnjami, certificirano kakovostjo in edinstvenimi modeli financiranja. 

ŽELIM VEČ INFORMACIJ