Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
NOVICE

Novice

GEN-I SONCE
Presegli smo številko 6.000 priklopljenih sončnih elektrarn

V GEN-I Sonce smo dosegli pomemben mejnik, saj smo od našega začetka delovanja v letu 2017 pa do danes presegli 6.000 priklopljenih mikro sončnih elektrarn.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Sončne elektrarne in NET metering

Sončne elektrarne so namenjene proizvajanju električne energije iz obnovljivega vira.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

>Preberite več
GEN-I SONCE
V 5 korakih do sončne elektrarne

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Zakonske novosti za sončne elektrarne

Pregled trenutno veljavne zakonodaje za mikro sončne elektrarne.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Cena in financiranje sončne elektrarne

Sončna elektrarna na domači strehi finančno ni tako nedosegljiva, kot se vam morda zdi ob prvi misli nanjo. Za čim širšo dostopnost sončnih elektrarn za samooskrbo z električno energijo smo v GEN-I Sonce že pred leti izdali inovativen finančni instrument, imenovan zelena obveznica. Z njim vam nudimo ugodne pogoje obročnega odplačevanja vaše naložbe.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Sončna elektrarna na ključ je naložba

V zadnjih letih, ko se cena električne energije na borzi dviga v nebo, so v ospredje stopili obnovljivi viri energije in lastna samooskrba z energijo. Vse več gospodinjstev razmišlja o finančni naložbi v sonce kot vir energije, da zmanjša odvisnost od elektrodistributerjev in od gibanja cen električne energije na trgu.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Za 10 milijonov novih nepovratnih finančnih spodbud za sončne elektrarne

EKO SKLAD je objavil novi javni poziv za nepovratne finančne spodbude za vgradnjo sončnih elektrarn za individualno in skupnostno samooskrbo z električno energijo, ki električno energijo proizvajajo z izrabo sončne energije.

>Preberite več
GEN-I SONCE
Odličen obisk naše stojnice na 54. MOS

Tudi letos smo se udeležili Mednarodnega sejma obrti in podjetništva v Celju. Rdeča nit letošnjega sejma je bila samooskrba, za katero je zanimanje pokazalo več kot 60.000 obiskovalcev.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll