Akcija "Cenejša elektrika do začetka samooskrbe 2021"

Ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce vam omogočamo tudi ugodne cene električne energije vse do takrat, ko bo vaša sončna elekrarna pričela delovati. Izkoristite  akcijsko ponudbo "Cenejša elektrika do začetka samooskrbe 2021" in še skrajšajte korake do dolgoletne energetske samooskrbe z lastno sončno energijo.

K akciji lahko pristopite do vključno 30. 6. 2021, akcijske cene električne energije pa boste lahko koristili do začetka delovanja vaše sončne elektrarne oz. najkasneje do 30. 10. 2021. 

> Oglejte si cenik akcije "»Cenejša elektrika do začetka samooskrbe 2021«"

 

Da se odločitev za sončno elektrarno GEN-I Sonce splača, njene koristi pa so dolgoročne, potrjuje že več kot 2000 naših strank

»Zdi se mi privlačna misel, da sem si vir energije, zdaj ko mi gre v življenju, zagotovil za vedno. Ali povedano drugače: če ne bi šel v ta projekt bi v naslednjih 8 do 10 letih ta denar v vsakem primeru dal za elektriko, tako pa mi bo po 10 letih ostala elektrarna, ki bo elektriko proizvajala še naprej. To ni ena naložba, ki se bo izpela v nekaj letih, ampak mi bo verjetno služila do konca življenja.«

Željko Selak, lastnik sončne elektrarne GEN-I Sonce

Do lažje odločitve z akcijo! 

Pokličite naše svetovalce na 080 1558 ali jim pišite na pocenielektrika@gen-i.si in pristopite k akciji »Cenejša elektrika do začetka samooskrbe 2021«. Več o njej si lahko preberete na spletni strani Poceni elektrika.