Icon Informativna ponudba Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Informativna ponudba

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Do sončne elektrarne na obroke brez obresti

20. 08. 2021

Sončna elektrarna na strehi vaše hiše vam omogoča, da postanete neodvisni od cen električne energije, saj jo za lastne potrebe proizvajate sami. Račun za električno energijo se vam lahko zniža tudi za petinsedemdeset odstotkov, z razliko, ki nastane na vaši položnici, pa lahko ob izbiri ustreznega načina financiranja odplačujete sončno elektrarno. Pri GEN-I Sonce smo takšen edinstven model financiranja sončnih elektrarn, ki lajša odločitev za samooskrbo, razvili že pred leti.

 

Za brezkopromisno kakovost

Sončna elektrarna je dolgoročna naložba in pri GEN-I Sonce želimo vsem, ki se odločate zanjo, za vaš denar ponuditi največ. Zavedamo se, da je uspešnost investicije v sončno elektrarno odvisna od kakovosti izvedbe in uporabljenih materialov, zato na ta račun ne sklepamo kompromisov.

 

V začetku letošnjega leta smo prejeli certifikat ISO 9001:2015 prav zato, ker postavljamo visoko kakovost na prvo mesto. Ob tem pa smo dobili še enega, za ravnanje z okoljem, in z njim le potrdili, da imamo trajnosten odnos do okolja zapisan v samem jedru svojega delovanja.

Do prihrankov z brezobrestnim financiranjem

Odločitev za lastno sončno elektrarno je tem lažja, ko kakovostni storitvi dodate še ugodne možnosti financiranja.  Z izdajo zelene obveznice pri GEN-I Sonce zagotavljamo sredstva, s katerimi omogočamo izgradnjo lastne sončne elektrarne vsakomur.

 

Fizičnim osebam poleg enkratnega plačila ponujamo še možnost obročnega odplačila s 7-letnim brezobrestnim odplačevanjem. S tem vam ne omogočamo le izjemno ugodnih plačilnih pogojev, pač pa dodatno prihranimo skrbi, čas in energijo.

Iskreno verjamemo, da se boste tisti, ki želite imeti samooskrbno in okolju prijazno gospodinjstvo, z našo celostno in popolno podporo še lažje odločili za sončno elektrarno.

> pridobite informativno ponudbo

Dolgoročno je vsak investitor zmagovalec

Na področju nepremičnin je že znano, da lahko ob enako visokem kreditu, kot bi nas prišla najemnina za stanovanje, postanemo lastniki stanovanja. Podobno razmišljanje lahko uporabimo tudi na področju oskrbe z energijo. Pri izbiri dolgoročnejšega kredita je lahko mesečni obrok za sončno elektrarno zelo podoben ali celo enak višini trenutnega računa za elektriko.

To pomeni, da lahko z enakim stroškom, kot ga imate zdaj za elektriko iz omrežja, postanete samooskrbni in neodvisni od cen elektrike na trgu. Odplačilna doba sončne elektrarne je med 7 in 10 let, njena uporabniška doba pa vsaj 30. Ob 75-odstotnem prihranku stroškov na mesečnem računu za elektriko to za povprečno gospodinjstvo pomeni znatne dolgoročne prihranke.

Veseli smo, da je vedno več ozaveščenih potrošnikov, ki se odločijo za lastno elektriko iz sončnega vira. Prav tako nas veseli, da jim naša sončna elektrarna omogoča takojšnje okoljevarstvene učinke in prihranke. Zato smo ponosni vsakič, ko ob zaključku investicije stisnemo roko zadovoljnemu novemu lastniku, ki mu iskreno čestitamo za odločitev, s katero se je zapisal med dobre gospodarje premoženja, modre upravljavce investicij in med najbolj ozaveščene Slovence.

Ob predstavitvi naše ponudbe bomo z veseljem stisnili roko tudi vam. Za informativno ponudbo izpolnite enostaven spletni obrazec ali nam pišite na sonce@gen-i.si

Novice

16. 02. 2023
Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

>Preberite več
02. 02. 2023
V 5 korakih do sončne elektrarne

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

>Preberite več
02. 02. 2023
Zakonske novosti za sončne elektrarne

Pregled trenutno veljavne zakonodaje za mikro sončne elektrarne.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll