Pomembno obvestilo - do nadaljnjega priporočamo uporabo elektronskih kanalov

Obveščamo vas, da smo vam zaradi preventivnih razlogov za preprečitev širjenja koronavirusa na voljo po elektronski pošti: pocenielektrika@gen-i.si, poceniplin@gen-i.si in sonce@gen-i.si ter na brezplačni telefonski številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro.

V izogib morebitnim čakalnim vrstam vam priporočamo uporabo elektronske pošte in brezplačnega portala Moj GEN-I, kjer lahko oddate števčno stanje, pregledujete račune, sami urejate spremembe podatkov in aktivirate brezplačen SMS opomnik, ki vas vsak mesec spomni na rok za oddajo števčnega stanja.

Odgovore na mnoga vprašanja najdete tudi na spletnih straneh www.pocenielektrika.si, www.poceniplin.si in www.gen-isonce.si.

Ker sta zdravje in varnost naših odjemalcev in zaposlenih bistvenega pomena, je vstop v poslovne prostore družbe GEN-I do nadaljnjega zaprt.

Upoštevajmo vsi priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje, da zaščitimo svoje zdravje in pripomoremo k temu, da bo to obdobje čimprej za nami. Ostanite zdravi.

vaš GEN-I