Samooskrba tudi za tiste brez lastne sončne elektrarne

V GEN-I verjamemo, da je sonce naša prihodnost, že odkar ponujamo storitve za domače sončne elektrarne na ključ. Da bi energijo tega neskončnega vira lahko omogočili čim večjemu številu odjemalcev in vsem dali možnost, da si zagotovijo elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv, smo razvili rešitev, s katero boste lahko postali samooskrbni z energijo sonca tudi tisti, ki ne morete postaviti lastne sončne elektrarne.

Vabljeni v Sončno skupnost GEN-I, v kateri boste lahko najeli sončne panele in si zagotovili dolgoročne prihranke.  

 

S Sončno skupnostjo GEN-I do trajno nizkih stroškov 

S Sončno skupnostjo GEN-I imate gospodinjski odjemalci brez možnosti za lastno sončno elektrarno edinstveno priložnost, da z najemom sončnih panelov neposredno povežete svojo porabo s proizvodnjo energije v skupnostnih sončnih elektrarnah.

Vaš celoten strošek za oskrbo z elektriko bo, vključno z najemnino za panele, nižji od vašega sedanjega računa za elektriko.  

 

Sončna skupnost GEN-I − korak v samooskrbno prihodnost 

Z vstopom v Sončno skupnost si gospodinjski odjemalci rezervirate mesto za dolgoročni najem panelov skupnostnih sončnih elektrarn. Teh bomo že v letu 2022 širom Slovenije zgradili za 10 MW, v naslednjih treh letih pa za skupaj 100 MW. V uporabo jih bomo dali kar 25 tisoč gospodinjstvom, ki zaradi kateregakoli razloga ne morete postaviti lastne sončne elektrarne.

Bi bili med njimi? V Sončno skupnost lahko vstopite do konca leta 2021. Prej kot se boste prijavili, prej bo vaša rezervacija mesta lahko aktivna.