Pravna dokumentacija

Varstvo osebnih podatkov

25. maja 2018 pričnejo veljati spremembe predpisov s področja varstva osebnih podatkov na območju Evropske unije z namenom poenotenja pravil, predvsem pa zagotavljanja skrbnega ravnanje z osebnimi podatki.
> Preberi več

Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe

V skladu s Pravilnikom o obrazcih v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov ima potrošnik pravico, da v 14 dneh odstopi od Pogodbe o izgradnji naprave za samooskrbo ali od Pogodbe o daljinskem nadzoru in vzdrževanju naprave za samooskrbo ali Pogodbe o vgradnji ogrevalne toplotne črpalke.
> Preberi več

Informacija potrošnikom (naročnikom) o reklamacijah in pritožbah

GEN-I Sonce d.o.o. kot kreditodajalec/izvajalec storitev izgradnje naprave za samooskrbo/ogrevalne toplotne črpale/izvedbe daljinskega nadzora in vzdrževanja, se po Zakonu o varstvu potrošnikov in po Zakonu o potrošniških kreditih obvezuje, da bo pri reševanju reklamacij in pritožb upošteval vse pravice, ki pripadajo potrošnikom v zvezi z opravljanjem storitev.
> Preberi več

Varstvo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke, ki jih od vas pridobimo na podlagi vašega izrecnega soglasja, zbiramo in obdelujemo skladno z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.
> Preberi več