pametna energija

Domača sončna elektrarna na ključ.

Poglej več

Želim več informacij

Zanesljiva oskrba v vsakem vremenu.

Poglej več

Želim več informacij

Pri nas vse pridelamo doma, tudi elektriko.

Poglej več

Želim več informacij

SONČNA ELEKTRARNA JE INVESTICIJA ZA PRIHODNOST

Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Z garancijami do 25 let
Skrb za okolje
Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Z garancijami do 25 let
Skrb za okolje

Naložba, ki se izplača

  • Dostopna cenaVaši stroški za plačilo porabljene električne energije bodo takoj bistveno nižji, življenjska doba sončne elektrarne pa lahko dosega do 30 let.
  • Energetska neodvisnostZ lastno sončno elektrarno takoj postanete energetsko samooskrbni in za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.
  • Dostopnost za vsakogarGradnjo lastne elektrarne boste lahko financirali na različne načine v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi.

Projekt na ključ

  • Vse na enem mestu Svetovanje, ogled objekta, ocena investicije, projektna dokumentacija, montaža in vzdrževanje domače elektrarne: vse lahko uredimo mi.
  • Varna in enostavna montaža Gradbena dela so minimalna in hitra, sama montaža sončne elektrarne običajno traja le 1 dan.
  • Vrhunska kakovost Z izborom komponent priznanih proizvajalcev vam zagotavljamo vrhunsko kakovost sončne elektrarne. Po želji vam uredimo tudi montažo toplotne črpalke.

Brezskrbnost na dolgi rok

  • Miren spanec V vsakem trenutku boste lahko nadzorovali doma proizvedeno energijo na spletnem portalu.
  • Daljinski nadzor delovanja Elektrarno bomo na vašo željo tudi vzdrževali, tako da boste vi lahko popolnoma brez skrbi: sistem bo okvare avtomatsko sporočil izvajalcu, ki jih bo odpravil v najkrajšem možnem času.
  • Zagotovljena dolgoročna garancija in jamstvo Garancijske dobe sestavnih delov sončne elektrarne so od 10 do 25 let, poleg tega pa tudi 10-letno jamstvo na nepuščanje strehe pod elektrarno. 

Zakaj GEN-I Sonce?

GEN-I je prvi ponudnik električne energije, ki poleg »običajne« dobave elektrike zdaj ponuja tudi postavitev lastne, domače sončne elektrarne. Glede na število sončnih dni v Sloveniji boste s svojo sončno elektrarno večino časa samooskrbni, obenem pa brez skrbi – kadar s 

proizvedeno elektriko ne boste pokrili vseh svojih potreb, vam bo GEN-I razliko avtomatsko dobavil iz omrežja. Naši izkušeni strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri prave konfiguracije mikro sončne elektrarne prilagojene vašim potrebam in z ogledom preverili primernost objekta za postavitev elektrarne.

Preizkušena rešitev

Novice

Sončna elektrarna na večstanovanjski stavbi


 

 

Sončna elektrarna Ljubljana


 

 

Novice

Akcija »Ugodno do samooskrbe s soncem«

Izkoristite ugodne cene električne energije, ki vam jih omogočamo ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce. Z elektrarno si boste zagotovili dolgoletno samooskrbo z električno energijo, z akcijo pa še olajšali pot do nje.
> Preberi več

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM LASTNIKOM DOMAČIH SONČNIH ELEKTRARN IN POSTANITE SAMOOSKRBNI TUDI VI!