Z brezobrestnim financiranjem do dolgoročnih prihrankov

Več o storitvi

Zaupajte izgradnjo sončne elektrarne najboljšim

Želim več informacij

S celostno storitvijo uresničimo vašo naložbo v prihodnost

Želim več informacij

PRIDELAJTE LASTNO ELEKTRIČNO ENERGIJO

Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Neodvisnost od cen na trgu
Skrb za okolje
Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Neodvisnost od cen na trgu
Skrb za okolje

CELOSTNA STORITEV 

  • Od zasnove do izvedbeNaša storitev na ključ obsega vse za brezskrbno uresničitev vaše naložbe: hitro informativno ponudbo, ogled objekta s svetovanjem, natančen izračun investicije, projektno dokumentacijo in pridobitev nepovratnih sredstev, montažo ter letno vzdrževanje.
  • Ugodno GEN-I financiranjeRazvili smo lastne vire financiranja vaše naložbe, zato vam za nobeno obliko plačila ni treba na banko. Takojšne plačilo v celoti, 7-letno brezobrestno odplačevanje ali 15-letno kreditiranje – vse uredite neposredno z nami.
  • Sredstva EKO sklada takojOdločitev za sončno elektrarno GEN-I Sonce pomeni izbiro cene, od katere vam takoj odštejemo višino nepovratnih sredstev EKO sklada. Ta med urejanjem ostale dokumentacije za vas pridobimo mi.

CERTIFICIRANA KAKOVOST

  • Sistem, potrjen z ISO standardomaZ ISO standardoma 9001 za sistem vodenja kakovosti in 14001 za ravnanje z okoljem vam zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti naših storitev in okoljske ozaveščenosti, na kateri temelji celotno delovanje naše družbe.
  • Zagotovljene garancije in jamstvoSestavni deli naših sončnih elektrarn imajo od 10 do 25 let garancijske dobe; dodatno vam zagotavljamo tudi 10-letno jamstvo za nepropustnost strehe ob stikih z napravo.
  • Komponente priznanih proizvajalcevIzbirate lahko med komponentami različnih priznanih proizvajalcev - pri vseh sledimo najvišjim standardom kakovosti. Vsaka sončna elektrarna je pri nas zasnovana po meri. Pomagamo vam tudi do toplotne črpalke in/ali polnilne postaje za e-vozilo.

DOLGOROČNO VZDRŽEVANJE

  • Daljinski nadzor delovanjaDa bo vaša sončna elektrarna delovala, kot mora, in proizvajala optimalno količino električne energije, vam po montaži nudimo dodatno možnost vzdrževanja naprave in daljinski nadzor njenega delovanja.
  • Zavarovanje za miren spanecNapravo, ki vam bo služila 30 let, se splača zavarovati. V okviru naše celostne storitev tudi to za vas lahko uredimo mi. Posebej za naše stranke smo se z zavarovalnicami dogovorili za ugodne pakete, ki vam bodo ob morebitnih nepredvidljivih okoliščinah zagotovili miren spanec.
  • Skrb za reciklažoIzbira kakovostnih komponent in redno vzdrževanje sta temelja dolgoletnega delovanja naprave. V GEN-I Sonce pa že danes s članstvom v shemi ravnanja z električno in elektronsko opremo skrbimo, da bodo deli vaše elektrarne po koncu njenega delovanja tudi ustrezno reciklirani.

Zakaj GEN-I Sonce?

GEN-I je prvi ponudnik električne energije pri nas, ki je odjemalcem poleg dobave elektrike iz omrežja omogočil tudi postavitev lastne, domače sončne elektrarne za samooskrbo z električno energijo. Za vas izbiramo sestavne dele najvišje kakovosti,

vam omogočamo lastne vire financiranja in zagotavljamo svetovanje ter izvedbo najboljših strokovnjakov. Z nami lahko uresničite naložbo v brezskrbno prihodnost in pripeljete trajnostno energijo sonca tudi v vašo hišo. 

Preizkušena rešitev

Novice

Sončna elektrarna na večstanovanjski stavbi


 

 

Sončna elektrarna Ljubljana


 

 

Novice

Do sončne elektrarne na obroke brez obresti

Sončna elektrarna na strehi vaše hiše vam omogoča, da postanete neodvisni od cen električne energije, saj jo za lastne potrebe proizvajate sami. Račun za električno energijo se vam lahko zniža tudi za petinsedemdeset odstotkov, z razliko, ki nastane na vaši položnici, pa lahko ob izbiri ustreznega načina financiranja odplačujete sončno elektrarno. Pri GEN-I Sonce smo takšen edinstven model financiranja sončnih elektrarn, ki lajša odločitev za samooskrbo, razvili že pred leti.
> Preberi več

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM LASTNIKOM DOMAČIH SONČNIH ELEKTRARN IN POSTANITE SAMOOSKRBNI TUDI VI!