Z brezobrestnim financiranjem do dolgoročnih prihrankov

Več o storitvi

Zaupajte izgradnjo sončne elektrarne najboljšim

Želim več informacij

S celostno storitvijo uresničimo vašo naložbo v prihodnost

Želim več informacij

PRIDELAJTE LASTNO ELEKTRIČNO ENERGIJO

Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Neodvisnost od cen na trgu
Skrb za okolje
Do 75 % prihrankov na računu za elektriko
Neodvisnost od cen na trgu
Skrb za okolje

CELOSTNA STORITEV 

  • Od zasnove do izvedbeNaša storitev na ključ obsega vse za brezskrbno uresničitev vaše naložbe: hitro informativno ponudbo, ogled objekta s svetovanjem, natančen izračun investicije, projektno dokumentacijo in pridobitev nepovratnih sredstev, montažo ter letno vzdrževanje.
  • Ugodno GEN-I financiranjeRazvili smo lasten vir financiranja vaše naložbe za katerega vam ni treba na banko, saj vse uredite neposredno z nami. Omogočamo vam takojšnje plačilo v celoti ali 7-letno brezobrestno odplačevanje.
  • Sredstva EKO skladaKadar so za izgradnjo sončne elektrarne na voljo nepovratna sredstva Eko sklada, vam v GEN-I Sonce uredimo vso dokumentacijo za njihovo pridobitev.

CERTIFICIRANA KAKOVOST

  • Sistem, potrjen z ISO standardomaZ ISO standardoma 9001 za sistem vodenja kakovosti in 14001 za ravnanje z okoljem vam zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti naših storitev in okoljske ozaveščenosti, na kateri temelji celotno delovanje naše družbe.
  • Zagotovljene garancije in jamstvoSestavni deli naših sončnih elektrarn imajo od 10 do 30 let garancijske dobe; dodatno vam zagotavljamo tudi 10-letno jamstvo za nepropustnost strehe ob stikih z napravo.
  • Komponente priznanih proizvajalcevIzbirate lahko med komponentami različnih priznanih proizvajalcev - pri vseh sledimo najvišjim standardom kakovosti. Vsaka sončna elektrarna pri nas je zasnovana po meri. Pomagamo vam tudi do toplotne črpalke.

DOLGOROČNO VZDRŽEVANJE

  • Daljinski nadzor delovanjaDa bo vaša sončna elektrarna delovala, kot mora, in proizvajala optimalno količino električne energije, vam po montaži nudimo dodatno možnost vzdrževanja naprave in daljinski nadzor njenega delovanja.
  • Zavarovanje za miren spanecNapravo, ki vam bo služila 30 let, se splača zavarovati. V okviru naše celostne storitev tudi to za vas lahko uredimo mi. Posebej za naše stranke smo se z zavarovalnicami dogovorili za ugodne pakete, ki vam bodo ob morebitnih nepredvidljivih okoliščinah zagotovili miren spanec.
  • Skrb za reciklažoV GEN-I Sonce s članstvom v shemi ravnanja z električno in elektronsko opremo skrbimo, da bodo deli vaše elektrarne po koncu njenega delovanja tudi ustrezno reciklirani.

Zakaj GEN-I Sonce?

GEN-I je prvi ponudnik električne energije pri nas, ki je odjemalcem poleg dobave elektrike iz omrežja omogočil tudi postavitev lastne, domače sončne elektrarne za samooskrbo z električno energijo. Za vas izbiramo sestavne dele najvišje kakovosti,

vam omogočamo lastne vire financiranja in zagotavljamo svetovanje ter izvedbo najboljših strokovnjakov. Z nami lahko uresničite naložbo v brezskrbno prihodnost in pripeljete trajnostno energijo sonca tudi v vašo hišo.

Preizkušena rešitev

Novice

Sončne elektrarne GEN-I Sonce


 

 

Kako deluje sončna elektrarna


 

 

Novice

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM LASTNIKOM DOMAČIH SONČNIH ELEKTRARN IN POSTANITE SAMOOSKRBNI TUDI VI!