Aktualne novice

Akcija »Ugodno do samooskrbe s soncem«

Izkoristite ugodne cene električne energije, ki vam jih omogočamo ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce. Z elektrarno si boste zagotovili dolgoletno samooskrbo z električno energijo, z akcijo pa še olajšali pot do nje.
> Preberi več

Ostale novice

S sončno elektrarno bodo v enem letu zmanjšali ogljični odtis za 150.000 kg

Vse več podjetij se zaveda, da moramo vsi skupaj ukrepati proti podnebnim spremembam, ki smo jim priča. Med njimi je tudi družba TEM Čatež, ki je s postavitvijo sončne elektrarne na svojem proizvodnem obratu uresničila enega od svojih okoljskih ciljev. Projekt, ki je vključeval postavitev več kot 1.000 fotonapetostnih modulov, so v celoti zaupali GEN-I Sonce.
> Preberi več

S sončno elektrarno do večje dobičkonosnosti kmetije

Kmetijska dejavnost je v hitro spreminjajočem se svetu izpostavljena številnim izzivom, s katerimi se kmetom obenem odpirajo tudi nove priložnosti. Kako ob negotovem načrtovanju pridelkov, ki je podvrženo tako vremenskim vplivom kot povpraševanju na trgu, čim bolj zmanjšati vpliv stroškov na končno razliko med odhodki in prihodki kmetije? Je mogoče na en mah znižati stroške in hkrati ustvariti še dodatne prihodke?
> Preberi več