Aktualne novice

S sončno elektrarno do prek 17.000 EUR letnih prihrankov

Poslovna stavba Telemacha bo naslednjih 30 let vsaj 20-odstotno energetsko samooskrbna, v okolje pa bo spustila kar 125 ton toplogrednih plinov manj kot do zdaj. To bo najhitreje rastočemu mobilnemu operaterju pri nas omogočila nova sončna elektrarna, ki jo je na strehi stavbe postavil GEN-I.
> Preberi več
S sončno elektrarno do prek 17.000 EUR letnih prihrankov

Ostale novice

Akcija "Sonce - najcenejši vir električne energije za gospodinjstva/2"

Izkoristite novo akcijo »Sonce - najcenejši vir električne energije za gospodinjstva/2« in si z odločitvijo za nakup sončne elektrarne GEN-I Sonce zagotovite nizke cene električne energije. Akcijske cene električne energije boste lahko koristili do začetka delovanja vaše sončne elektrarne oz najkasneje do 30. 6. 2020. Z njo pa si boste zagotovili dolgoletno energetsko samooskrbo in neodvisnost od nihanja cen električne energije na trgu.
> Preberi več

Sonce je glavna prelomnica pri odločitvi za zeleno energetsko preobrazbo

20. novembra letos je v Mariboru potekala prva Energetska konferenca v tej regiji, ki jo je organiziral časnik Večer. Na konferenci so se posvetili temi zelene transformacije, o kateri je v posebni prilogi Večera obsežneje spregovoril tudi predsednik uprave GEN-I, dr. Robert Golob. Nekaj njegovih misli in odgovorov si lahko preberete v nadaljevanju.
> Preberi več