Aktualne novice

Ostale novice

Razpisana nova nepovratna sredstva Eko sklada za sončne elektrarne in toplotne črpalke

EKO SKLAD, j.s. je objavil novi javni poziv za nepovratne finančne spodbude/pomoči za nove naložbe nakupa in vgradnje naprav za individualno in skupnostno samooskrbo gospodinjskih odjemalcev ali malih poslovnih odjemalcev z električno energijo, ki električno energijo proizvajajo z izrabo sončne energije (v nadaljnjem besedilu: naprava za samooskrbo z električno energijo).
> Preberi več

Znani so tretji izžrebanci nagradnih kvizov na portalu Zeleni genij

V nagradnem kvizu »Kako dobro skrbite za naš planet« je bilo med vsemi, ki so izpolnili »Zelenkov kalkulator«, izžrebanih tretjih 9 nagrajencev, ki so prejeli bone za znižanje računa za elektriko in plin. Izmed vseh, ki so v kvizu »Zelenkov nagradni kviz« rešili kviz o sončni energiji je bilo izžrebanih naslednjih 9 nagrajencev, ki so prav tako prejeli bone za znižanje računa za elektriko in plin.
> Preberi več

Za GEN-I bronasto priznanje najboljših inovacij Posavja

Območna gospodarska zbornica Posavje je v ponedeljek že šestnajstič podelila priznanja za najboljše inovacije Posavja za leto 2019. Zbornica inovacijsko dejavnost uvršča med gibala regijskega trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. Na razpis se je letos prijavilo 14 podjetij in več kot 45 inovatorjev.
> Preberi več