Akcija »Ugodno do samooskrbe s soncem«

Izkoristite ugodne cene električne energije, ki vam jih omogočamo ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce. Z elektrarno si boste zagotovili dolgoletno samooskrbo z električno energijo, z akcijo pa še olajšali pot do nje.

K akciji lahko pristopite do vključno 31. 12. 2020, akcijske cene električne energije pa boste lahko koristili do začetka delovanja vaše sončne elektrarne oz. najkasneje do 30. 4. 2021. 

> Oglejte si cenik akcije "Ugodno do samooskrbe s soncem"

 

Da se odločitev za sončno elektrarno GEN-I Sonce splača, njene koristi pa so dolgoročne, potrjuje že več kot 1800 naših strank

»Zdi se mi privlačna misel, da sem si vir energije, zdaj ko mi gre v življenju, zagotovil za vedno. Ali povedano drugače: če ne bi šel v ta projekt bi v naslednjih 8 do 10 letih ta denar v vsakem primeru dal za elektriko, tako pa mi bo po 10 letih ostala elektrarna, ki bo elektriko proizvajala še naprej. To ni ena naložba, ki se bo izpela v nekaj letih, ampak mi bo verjetno služila do konca življenja.«

Željko Selak, lastnik sončne elektrarne GEN-I Sonce

Do lažje odločitve z akcijo! 

Pokličite naše svetovalce na 080 1558 ali jim pišite na pocenielektrika@gen-i.si in pristopite k akciji »Ugodno do samooskrbe s soncem«. Več o njej si lahko preberete na spletni strani Poceni elektrika.