Icon Informativna ponudba Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Informativna ponudba

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Cena in financiranje sončne elektrarne

01. 02. 2023

Sončna elektrarna na domači strehi finančno ni tako nedosegljiva, kot se vam morda zdi ob prvi misli nanjo. Za čim širšo dostopnost sončnih elektrarn za samooskrbo z električno energijo smo v GEN-I Sonce že pred leti izdali inovativen finančni instrument, imenovan zelena obveznica. Z njim vam nudimo ugodne pogoje obročnega odplačevanja vaše naložbe.

Razvili smo lastne vire financiranja vaše naložbe, zato vam za nobeno obliko plačila ni treba na banko.

Da bo investicija v lastno sončno elektrarno hitro uresničljiva, vam zagotavljamo:

  • odplačevanje na 7 let – brez obresti;
  • vso podporo za pridobitev subvencij, ko so na voljo;
  • prihranek časa, ker vse za vas uredimo na enem mestu;
  • brezskrbnost, ker ostajamo z vami tudi po končani izgradnji.

7-letno brezobrestno odplačevanje:

Si želite čim prej postati samooskrbni z električno energijo, naložbo v sončno elektrarno pa bi raje odplačali z več mesečnimi obroki? Z našim 7-letnim brezobrestnim financiranjem si lahko strošek razporedite na 84 mesecev, za to pa vam ne bomo zaračunali nobenih obresti.

Obročno odplačevanje sončne elektrarne GEN-I Sonce uredite neposredno z nami in vam ni treba posebej na banko, saj ga lahko odobrimo mi.

Gotovinski nakup:

V primeru, da želite investicijo v lastno sončno elektrarno poravnati takoj, vam omogočamo gotovinski nakup, pri katerem vam dodatno priznamo še 5-odstotni popust.

Nepovratna sredstva vam v primeru, da so na voljo, uredimo mi:

Eko sklad za naložbe v lastno sončno elektrarno razpisuje nepovratne finančne spodbude. Ko so te na voljo, je zanje treba izpolniti vlogo, počakati na njeno odobritev, nato pa še na izplačilo sredstev.

Ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce vse potrebno za oddajo vloge na Eko sklad za vas uredimo mi. Vi počakate le na izplačilo sredstev.

Finančni izplen podprt z zaupanjem

V GEN-I smo bili prvi, ki smo svojim odjemalcem poleg dobave elektrike iz omrežja ponudili tudi možnost samooskrbe z električno energijo. Danes na leto postavimo že več kot 1.000 sončnih elektrarn, s čimer smo največji ponudnik te storitve pri nas, naše sončne elektrarne pa z elektriko oskrbujejo hiše v 97,2 odstotka vseh slovenskih občin.

Preverite, kolikšen prihranek si lahko zagotovite za svoje gospodinjstvo, in naredite informativni izračun pri GEN-I Sonce.

Novice

16. 02. 2023
Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

>Preberite več
02. 02. 2023
V 5 korakih do sončne elektrarne

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

>Preberite več
02. 02. 2023
Zakonske novosti za sončne elektrarne

Pregled trenutno veljavne zakonodaje za mikro sončne elektrarne.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll