Icon Informativna ponudba Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Informativna ponudba

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obeležili smo dan Zemlje

23. 04. 2018

22. april se kot svetovni dan Zemlje po vsem svetu praznuje od leta 1970. Številni posamezniki in okoljske organizacije na ta dan pripravljajo različne dogodke in prireditve, s katerimi opozarjajo na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Mi smo letošnjega obeležili skupaj z Radiem 1 v Spodnjih Dupljah na Gorenjskem, kjer smo družini Janc postavili domačo sončno elektrarno za samooskrbo z zeleno energijo. Med samo montažo domače sončne elektrarne je ga. Janc povedala, da sta se za izgradnjo domače sončne elektrarne odločila predvsem zaradi skrbi za ohranitev planeta za prihodnje generacije. Poudarila je tudi, da se je ozaveščenost ljudi pri ohranjanju našega planeta povečala. Vse več se vidi ločevalnih kontejnerjev, električnih avtomobilov in vse več je tudi sončnih elektrarn. Po montaži sončne elektrarne se bo za njiju spremenilo predvsem to, da jima bo ta elektrarna predstavljala elektro samooskrbo. Predhodno je bilo narejenih precej izračunov tako, da je velikost elektrarne prilagojena njuni porabi električne energije.

Ob animaciji radijskega voditelja Mihe Deželaka je čas kar letel, medtem pa je sončna elektrarna na strehi dobivala končno podobo.

Poslušajte pogovor med zadovoljno lastnico GEN-I Sonce domače sončne elektrarne go. Janc in radijsko voditeljico Anjo.

 

Novice

16. 02. 2023
Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

>Preberite več
02. 02. 2023
V 5 korakih do sončne elektrarne

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

>Preberite več
02. 02. 2023
Zakonske novosti za sončne elektrarne

Pregled trenutno veljavne zakonodaje za mikro sončne elektrarne.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll