Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obeležili smo dan Zemlje

23. 04. 2018

22. april se kot svetovni dan Zemlje po vsem svetu praznuje od leta 1970. Številni posamezniki in okoljske organizacije na ta dan pripravljajo različne dogodke in prireditve, s katerimi opozarjajo na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Mi smo letošnjega obeležili skupaj z Radiem 1 v Spodnjih Dupljah na Gorenjskem, kjer smo družini Janc postavili domačo sončno elektrarno za samooskrbo z zeleno energijo. Med samo montažo domače sončne elektrarne je ga. Janc povedala, da sta se za izgradnjo domače sončne elektrarne odločila predvsem zaradi skrbi za ohranitev planeta za prihodnje generacije. Poudarila je tudi, da se je ozaveščenost ljudi pri ohranjanju našega planeta povečala. Vse več se vidi ločevalnih kontejnerjev, električnih avtomobilov in vse več je tudi sončnih elektrarn. Po montaži sončne elektrarne se bo za njiju spremenilo predvsem to, da jima bo ta elektrarna predstavljala elektro samooskrbo. Predhodno je bilo narejenih precej izračunov tako, da je velikost elektrarne prilagojena njuni porabi električne energije.

Ob animaciji radijskega voditelja Mihe Deželaka je čas kar letel, medtem pa je sončna elektrarna na strehi dobivala končno podobo.

Poslušajte pogovor med zadovoljno lastnico GEN-I Sonce domače sončne elektrarne go. Janc in radijsko voditeljico Anjo.

 

Novice

soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
07. 08. 2023
Cena sončne elektrarne

V Sloveniji so sončne elektrarne postale pomemben gradnik prehoda v trajnostno in nizkoogljično prihodnost.

>Preberite več
1-posvetovalno-izobrazevalno-srecanje-za-podizvajalce 13. 07. 2023
Posvetovalno-izobraževalno srečanje za podizvajalce

GEN-I Sonce se zavzema za odličnost in kakovost na vseh področjih svojega poslovanja, med katerimi so tudi odnosi z našimi podizvajalci oz. partnerji.

>Preberite več
Scroll