Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Preobrazba s sončno energijo

20. 08. 2020

Bodimo okoljsko koristni, prispevajmo k trajnostnemu razvoju družbe in hkrati prihranimo. S prehodom na samooskrbo z električno energijo in rabo le-te iz obnovljivega vira – sonca lahko uresničimo vse troje.  

Z domačo sončno elektrarno do dolgoročnih prihrankov in okoljskih koristi

Uporaba električne energije za lastne potrebe iz obnovljivih virov je eden najboljših načinov, da kot posamezniki prispevamo k boju proti podnebnim spremembam. Korak k temu je namestitev sončne elektrarne na naš dom. Pri GEN-I smo v okviru storitve GEN-I Sonce z lastno sončno elektrarno opremili že prek 1500 objektov. Skupaj so te elektrarne proizvedle že več kot 21 GWh zelene električne energije in prispevale k znižanju emisij CO2 za 8 milijonov kg. Predelava te količine CO2 bi sicer obremenila več kot 250 tisoč dreves.  

Storitev GEN-I Sonce je celostna in posameznika vodi vse od razmišljanja o alternativnem viru elektrike za lastno uporabo do dejanske izvedbe in ohranjanja zadovoljstva v vseh letih njene uporabe.  

V to storitev GEN-I Sonce na ključ je vključeno:

  • svetovanje,
  • izmere na domu,
  • pridobivanje subvencij,
  • ureditve dokumentacije za izgradnjo vse do priključitve na omrežje,
  • montaža (običajno v enem dnevu),
  • vzdrževanje in
  • možnost zavarovanja za primere morebitnih poškodb.

Naložba v lastno sončno elektrarno dolgoročno koristi tako okolju kot vaši denarnici. Pričakovana življenjska doba sončne elektrarne je 30 let, kar pomeni 30 samooskrbnih let. Po odplačilu začetne investicije, ki predvidoma traja od 10 do 15 let, boste lahko naslednjih 15 let prihranke, ustvarjene na račun lastne proizvodnje elektrike, usmerjali v svoje prostočasne aktivnosti.  

Vsaka sončna streha šteje!

Ljudje svojo pasivnost v odnosu do podnebnih sprememb pogosto opravičujemo z besedami, da kot posameznik za vidne spremembe nikakor ne moremo narediti dovolj. Tovrstno razmišljanje moramo nujno spremeniti! Vsako zmanjšanje izpustov na skupni lestvici šteje in dolgoročno lahko prevesi podnebno tehtnico našega planeta.  

Odločitev za samooskrbo s sončno elektrarno GEN-I Sonce je poleg naložbe v prihranke odločitev za čistejši planet in lepšo, zeleno prihodnost vseh prihodnjih generacij.

Jo boste sprejeli? Pišite nam in z veseljem vam bomo svetovali.  

Novice

soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
07. 08. 2023
Cena sončne elektrarne

V Sloveniji so sončne elektrarne postale pomemben gradnik prehoda v trajnostno in nizkoogljično prihodnost.

>Preberite več
1-posvetovalno-izobrazevalno-srecanje-za-podizvajalce 13. 07. 2023
Posvetovalno-izobraževalno srečanje za podizvajalce

GEN-I Sonce se zavzema za odličnost in kakovost na vseh področjih svojega poslovanja, med katerimi so tudi odnosi z našimi podizvajalci oz. partnerji.

>Preberite več
Scroll