Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Presegli smo številko 6.000 priklopljenih sončnih elektrarn

25. 05. 2023

V GEN-I Sonce smo dosegli pomemben mejnik, saj smo od našega začetka delovanja v letu 2017 pa do danes presegli 6.000 priklopljenih mikro sončnih elektrarn, kar nas uvršča na vodilno mesto v segmentu gospodinjskih in malih poslovnih odjemalcev. Nenehno spremljamo delovanje vseh priklopljenih elektrarn in smo na voljo za podporo, s katero gradimo zaupanje s strankami.

Zaupanje širimo tudi na segmentu poslovnih odjemalcev, kjer vse od leta 2018 uspešno sodelujemo s številnimi poslovnimi partnerji. V našem portfelju je trenutno 86 sončnih elektrarn na strehah podjetij, zgolj v letu 2022 smo številko priklopov povečali za 33.

Našo zavezo razogljičenja družbe udejanjamo s sončnimi elektrarnami, ki jih vidimo na vsaki slovenski strehi. Tako vsi skupaj prispevamo k hitrejšemu zelenemu prehodu, ki se je pri nas z ambiciozno vizijo začel že leta 2017 in sedaj postal začrtana pot razvoja Slovenije. Bodite del naše zgodbe, zaupajte našim izkušnjam in strokovnosti ter si zagotovite svojo sončno elektrarno.

Novice

soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
07. 08. 2023
Cena sončne elektrarne

V Sloveniji so sončne elektrarne postale pomemben gradnik prehoda v trajnostno in nizkoogljično prihodnost.

>Preberite več
1-posvetovalno-izobrazevalno-srecanje-za-podizvajalce 13. 07. 2023
Posvetovalno-izobraževalno srečanje za podizvajalce

GEN-I Sonce se zavzema za odličnost in kakovost na vseh področjih svojega poslovanja, med katerimi so tudi odnosi z našimi podizvajalci oz. partnerji.

>Preberite več
Scroll