Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

S sončno elektrarno do prek 17.000 EUR letnih prihrankov

08. 01. 2020

Poslovna stavba Telemacha bo naslednjih 30 let vsaj 20-odstotno energetsko samooskrbna, v okolje pa bo spustila kar 125 ton toplogrednih plinov manj kot do zdaj. To bo najhitreje rastočemu mobilnemu operaterju pri nas omogočila nova sončna elektrarna, ki jo je na strehi stavbe postavil GEN-I.

GEN-I si prizadeva vsem svojim odjemalcem in poslovnim partnerjem omogočiti učinkovit prehod v brezogljično družbo. Sledimo poslanstvu zelene preobrazbe in cilju razogljičenja družbe, do katerega vodita proizvajanje in uporaba čiste trajnostne energije.

Podjetje Telemach, naš dolgoletni odjemalec in partner na projektih, usmerjenih v digitalizacijo storitev, se je ob zavedanju nujnosti sprememb v energetiki odločil za postavitev sončne elektrarne na svoji stavbi, ki jim bo zagotavljala 20-odstotno samooskrbo. Njena moč znaša 242,48 kW, letna proizvodnja pa je ocenjena na 254.100 kWh.

S sončno elektrarno bodo pri Telemachu prihranili na dveh strateških področjih: finančnem in okoljskem. Zmanjšali bodo količino proizvedenega ogljičnega odtisa, in sicer za 125 ton na leto, njihov letni prihranek stroškov električne energije pa je ocenjen na 17.600 EUR. Z implementacijo inovativne tehnološke rešitve je podjetje naredilo pomemben korak k doseganju energetske učinkovitosti ter potrdilo naša prizadevanja k spremembi razmišljanja o izvajanju zelene preobrazbe naših partnerjev, tako fizičnih kot pravnih oseb.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll