GEN-I financiranje, prilagojeno vam

Za čim širšo dostopnost sončnih elektrarn za samooskrbo z električno energijo smo v GEN-I Sonce že pred leti izdali inovativen finančni instrument, imenovan zelena obveznica. Z njim vam nudimo ugodne pogoje obročnega odplačevanja vaše naložbe.  

Z nami si zagotovite: 

  • odplačevanje na 7 let – brez obresti 
  • vso podporo za pridobitev subvencije Eko sklada 
  • prihranek časa, ker vse za vas uredimo na enem mestu 
  • brezskrbnost, ker ostajamo z vami tudi po končani izgradnji 

 

 7-letno brezobrestno odplačevanje

Si želite čim prej postati samooskrbni z električno energijo, naložbo v sončno elektrarno pa bi raje odplačali z več mesečnimi obroki? Z našim 7-letnim brezobrestnim financiranjem si lahko strošek razporedite na 84 mesecev, za to pa vam ne bomo zaračunali nobenih obresti.

Obročno odplačevanje sončne elektrarne GEN-I Sonce uredite neposredno z nami in vam ni treba posebej na vašo banko, saj ga lahko odobrimo mi.

 

ŽELIM INFORMATIVNI IZRAČUN

 

 Nepovratna sredstva Eko sklada vam uredimo mi

Eko sklad za naložbe v domačo sončno elektrarno razpisuje nepovratne finančne spodbude. Ko so te na voljo, je zanje treba izpolniti vlogo, počakati na njeno odobritev, nato pa še na izplačilo sredstev.

Ob odločitvi za sončno elektrarno GEN-I Sonce, vse potrebno za oddajo vloge na Eko sklad za vas uredimo mi. Vi počakate le na izplačilo sredstev, ki jih sklad izplačuje predvidoma v šestdesetih dneh po prejemu in preveritvi vseh zahtevanih dokazil o zaključku naložbe.

 

 Ekonomska računica podprta z zaupanjem

V GEN-I smo bili prvi, ki smo svojim odjemalcem poleg dobave elektrike iz omrežja ponudili tudi možnost samooskrbe z električno energijo.Danes na leto postavimo že več kot 1.000 sončnih elektrarn, s čimer smo največji ponudnik te storitve pri nas, naše sončne elektrarne pa z elektriko oskrbujejo hiše v 97,2 odstotkih vseh slovenskih občin. 

Sončna elektrarna vam bo praviloma služila tri desetletja in vam prav toliko časa zagotavljala prihranke pri stroških za elektriko. Izberite za njeno izgradnjo strokovnega svetovalca in izvajalca z izkušnjami, certificirano kakovostjo in edinstvenimi modeli financiranja. 

ŽELIM VEČ INFORMACIJ