Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

ISO standarda za sistem vodenja kakovosti in ravnanje z okoljem

03. 02. 2021

Trajnostno delovanje ima GEN-I zapisano v samem jedru svoje organizacije. Širši javnosti smo ga pred kratkim predstavili s strateško usmeritvijo v elektriko brez CO2. Vsa električna energija, ki jo od letos dobavljamo svojim strankam v Sloveniji je le iz virov, ki ne povzročajo toplogrednega plina CO2. V skladu z zavezo trajnostnega delovanja imamo v Skupini GEN-I zasnovane tudi procese odločanja, vodenja in operativnega dela. Zanje je naša družba GEN-I Sonce v januarju prejela certifikata za dva ISO STANDARDA – za ravnanje z okoljem in sistem vodenja kakovosti. 

GEN-I Sonce se je v certifikacijskem postopku izkazalo tako na področju prodaje in dimenzioniranja sončnih elektrarn kot pri zagotavljanju servisa in vzdrževanja naprav, za kar je prejelo certifikata ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015.  

Standard ISO 9001 se osredotoča na vodenje kakovosti na način, da bo ta v kar največji meri skladna z zahtevami odjemalcev, ob čemer so v sistem vodenja kakovosti smiselno in učinkovito vključeni vsi, ki v njem sodelujejo. ISO 14001 pa je osredotočen na ravnanje z okoljem in obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Je eno od najpomembnejših orodij za učinkovit pristop podjetij k varovanju okolja, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu. 

»Oba certifikata, ki potrjujeta, da delujemo v skladu s svetovno priznanima standardoma, sta za nas potrditev, da smo pot razvoja naših storitev zasnovali kakovostno, skladno z najnovejšimi standardi in praksami na področju gradnje sončnih elektrarn in hkrati na način, ki nudi odličen pregled nad okolico, v kateri delujemo. Zato smo izredno motivirani tudi za prihodnje tehnološke in procesne izboljšave,« je pridobitev certifikatov orisal direktor družbe GEN-I Sonce Gregor Hudohmet.  

Potrditev izpolnjevanja zahtev standardov ISO je tudi zagotovilo vsem obstoječim lastnikom individualnih, kakor tudi prve skupnostne in večstanovanjske sončne elektrarne GEN-I Sonce, da so za svojo dolgoletno energetsko neodvisnost in elektriko iz čistega obnovljivega vira izbrali pravega partnerja - svetovalca in izvajalca, ki od prvega stika vzdržuje najvišjo možno raven kakovosti in okoljske ozaveščenosti. 

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll